telephone54 61 12 50m-t: 9.00 - 16.00, F: 09.00 - 14.00

Classic Springmadras | Medium | 5-zonet Pocket Fjedre

2.995,00 kr
Classic Springmadras | Medium | 5-zonet Pocket Fjedre
2.995,00 kr
Vi kan også producere og levere lige den størrelse du ønsker dig

* Påkrævede felter

2.995,00 kr

Springmadrassen Classic 5-zonet er produceret i Danmark nærmer Lolland, med alt hvad det indebærer af kvalitetskontrol, ordnede produktionsvilkår og dansk håndværk. Hos Senge&madrasser ved vi, at en sund produktion afspejler sig i produktet, og derfor er vi glade for at kunne tilbyde dig denne danskproducerede springmadras som en del af vores sortiment. Hvis du mangler en springmadras til din elevationsseng, sengeramme eller kontinentalseng, så har vores Classic vores varmeste anbefalinger. Du kan læse meget mere om springmadrassen i denne tekst.


I denne springmadras er der 260 pocket-fjedre pr. kvadratmeter og disse er fordelt på 5 komfortzoner. Det er klart, at dine skuldre har brug for en anderledes støtte end dine ben og fødder, og dette tages der højde for i en madras med komfortzoner. Fjedrene giver en omfattende støtte og personlig støtte, da de alle arbejder individuelt. Det betyder, at du modtager størst støtte hvor du har mest brug for det. Dine personlige trykpunkter aflastes omhyggeligt, og det betyder, at du undgår at vågne op for at vende og dreje dig i løbet af natten. På denne måde sikrer madrassen dig en dybere og væsentligt mere behagelig nattesøvn.


Springmadras opbygget med 12,5 cm høj posefjedre springindlæg og polstret med 3 cm tyk koldskum på både top og bund samt rammen.


Vores Classic Springmadras er velegnet til elevationssenge, sengerammer samt kontimentalsenge


Monteret med Nordic 50 grål


Totalhøjde 20,5 cm


HUSK - Altid GRATIS levering Senge&Madrasser