telephone54 61 12 50m-t: 9.00 - 16.00, F: 09.00 - 14.00

Topmadrasser

En topmadras er et lille lag af luksus

Læg en topmadras på din madras, og få en endnu bedre nattesøvn. En topmadras hjælper også med at holde din i bedre stand. Du kan vælge imellem forskellige former for fyld og materialer – men alle topmadrasser er nemme at tage af og lufte eller rengøre. Så er din seng frisk og indbydende – hver dag.

 

HVAD ER EN TOPMADRAS?

Topmadrassen er sengens øverste lag og kan med fordel anvendes på alle typer madrasser. Den består af en skum- eller latexkerne omgivet af et betræk.

Topmadrassens vigtigste formål er at øge din individuelle sovekomfort, og den fås derfor i mange varianter.

Senge og Madrassers har topmadrasser som består af PU-skum (polyetherskum) og HR-skum ( koldskum). Begge skumtyper tilbyder god støtte og komfort. Vi har også et stort udvalg af topmadrasser med Pantera (Super koldskum), avancerede memory-skum og Latex.

Vores Pantera 100 topmadrasser er super komfortable og består af høj-elastisk koldskum som med sin fjedrende og fleksible egenskaber sikre en optimal komfort. Pantera 100 har desuden en 7 års garanti på sætningsskader så du kommer ikke til at opleve fordybning, der hvor du belaster skummet mest.

Vores memory-skum tilpasser sig kroppen med stor præcision og har derfor en helt særlig evne til at forebygge kredsløbsproblemer samt muskel- og ledsmerter.

Vores topmadrasser i latex har også en fremragende komfort. Latex har samtidig en høj åndbarhed, så varme ledes væk fra kroppen. Det er derfor en god løsning, hvis du har en tendens til at blive varm, mens du sover.

Topmadrassen er tæt på din krop, når du sover. Vurder derfor om du synes, betrækket føles komfortabelt. De fleste betræk kan tages af og vaskes ved 60 grader, hvilket dræber husstøvmider.

Fordele ved topmadrasser

  • Giver dig god støtte og fuld komfort.
  • Kan kompensere, hvis din madras er for hård eller blød.
  • Beskytter din boks-, spring- eller skummadras nedenunder mod fugt og slid.
  • Forlænger holdbarheden af faconen på madrassen nedenunder.