telephone54 61 12 50m-t: 9.00 - 16.00, F: 09.00 - 14.00

Køjesenge

Køjesenge

Køjesenge, eller etagesenge, er den perfekte løsning til børneværelser og ungdomsværelser samt værelser med begrænset plads. Køjesenge frigiver nemlig masser af gulvareal, letter rengøringen og kan skabe en hyggelig hulestemning for de mindste.

Hos sengeogmadrasser.dk finder du et spændende udvalg af kvalitets køjesenge i praktiske designs, der er fremstillet af robuste materialer og som fås flere i forskellige størrelsesformater. Vælg mellem køjesenge med en, to eller tre senge i farve og størrelse efter eget valg.  

Hvilken type køjeseng skal jeg vælge?

I sortimentet finder du et væld af forskellige typer etagesenge. Vi tilbyder blandt andet køjesenge med skråtstillet stige, halvhøje køjesenge med plads under til et skrivebord eller til en hemmelig hule. Junior varianter med stige og sengehest samt køjesenge med dobbeltseng i underetagen og meget mere. Så uanset, om du leder efter en praktisk børneseng til hjemmet, en gæsteseng i sommerhuset, eller en pladsbesparende seng i det lille kolonihavehus, så finder du det hos os.

Når du skal vælge køjeseng, så skal du overveje dine behov, ønsker og muligheder for indretning. Skal der være skuffer med plads til opbevaring af sengetøj eller legetøj? Skal der i stedet være plads til et skrivebord under køjesengen på det lille ungdomsværelse eller måske har du brug for en tredje sengeplads til overnattende gæster i sommerhuset? Det vigtigste er, at du opnår optimal brugsanvendelse.

Vores køjesenge kan skilles ad, bygges om og tilpasses dit behov. Blandt andet er det muligt at ændre nogle af vores køjesenge til 2 enkeltsenge og gøre sengene mindre både i længde og bredde. Vi kan tilmed levere etagesenge med madrasser, skuffer til opbevaring og ekstra sengehest.

Dansk producerede køjesenge til ethvert behov

Hos sengeogmadrasser.dk finder du et væld af dansk producerede køjesenge i stilrene designs til enhver pladsbesparende løsning. Når der er behov for ekstra sengepladser eller brug for en større gulvoverflade, som børnene kan lege på, så er etagesenge en god og prisvenlig indretningsløsning.

Vores mange års erfaring og brede kvalitetssortiment gør, at vi kan skræddersy løsninger til konkurrencedygtige priser, der passer til netop dine behov og ønsker.

Bemærk, at der ved alle vores køjesenge skal tillægges 8 cm ved udvendig mål. Dertil skal du være opmærksom på, at nogle af vores køjesenge leveres med fragtmand, der kører med en lang trailer. Det betyder at leveringen af disse køjesenge ikke kan komme frem til sommerhuse og haveforeninger, hvorfor der kræves omlæsning. Dette koster kr. 250,00,- og kan tilkøbes.

Hos Sengeogmadrasser.dk får du altid gode råd og kyndig vejledning, så du nemt og sikkert kan finde den helt rigtige køjeseng. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud.