telephone54 61 12 50m-t: 9.00 - 16.00, F: 09.00 - 14.00

Pantera 100 - 160 x 200 x 5 cm

2.111,00 kr
Pantera 100 - 160 x 200 x 5 cm
2.111,00 kr
ELLER

 


Pantera 100 topmadrasser er super komfortable og består af høj-elastisk koldskum som med sin fjedrende og fleksible egenskaber sikre en optimal komfort.


 


Topmadrassen er sengens øverste lag og kan med fordel anvendes på alle typer madrasser. Den består af en skum- eller latexkerne omgivet af et betræk.


 


Topmadrassens vigtigste formål er at øge din individuelle sovekomfort, og den fås derfor i mange varianter.


 


Vores Pantera 100 topmadrasser er super komfortable og består af høj-elastisk koldskum som med sin fjedrende og fleksible egenskaber sikre en optimal komfort. Pantera 100 har desuden en 7 års garanti på sætningsskader så du kommer ikke til at opleve fordybning, der hvor du belaster skummet mest.


   • Det er en højrumvægtig brandhæmmet kvalitet på 53kg/m³ den har en fantastisk liggekomfort og er meget elevationsvenlig.

  • Standard leveres den med et lækkert vaskbart bomuldsvelour (SMS-003). Betrækket har lynlås på 2 sider, således at det er nemt at afmontere for eventuel vask


 


 


 


Fordele ved topmadrasser


 


 


   • Giver dig god støtte og fuld komfort.

  • Kan kompensere, hvis din madras er for hård eller blød.

  • Beskytter din boks-, spring- eller skummadras nedenunder mod fugt og slid.

  • Forlænger holdbarheden af faconen på madrassen nedenunder.


 


 


 


Pantera®

Pantera er specielt udviklet til den langvarige, sunde sovekomfort. Materialet har en meget homogen opbygning af åbne, runde celler med en differentieret cellestruktur. Takket være de åbne celler har Pantera en glimrende luftventilation, hvilket er meget vigtig for temperatur- og fugtighedsreguleringen under søvnen. Cellernes runde form sørger for en høj elasticitet, mens den differentierede cellestruktur øger komforten. Pantera følger kroppens konturer og giver en perfekt støtte.
Intensive laboratorieprøver har vist, at Panteras egenskaber ikke påvirkes af fugt. Tætheden, den specielle sammensætning og produktionsprocessen sørger for en glimrende holdbarhed og formstabilitet. Formstabiliteten garanteres i 7 år.