telephone54 61 12 50m-t: 9.00 - 16.00, F: 09.00 - 14.00

Springmadrasser efter Mål

Søvn er en vigtig faktor for din trivsel og dit velvære. Med en springmadras har du mulighed for at hjælpe den gode nattesøvn på vej. Springmadrasser er populære takket være dens høje komfort og lange levetid. Fjedrene giver dig støtte, da kropsvægten fordeles ensartet. Fjedrekonstruktionen giver desuden en god luftcirkulation, så du ikke så let får det for varmt.

Hos Senge og Madrasser er vi eksperter i springmadrasser og tilbyder et velassorteret sortiment, der er produceret på vores egen fabrik.

Vores springmadrasser fås i mange forskellige størrelser, hårdheder og designs, alle med eksklusive detaljer såsom robuste posefjedre eller Bonell springindlæg, opbygget med purskum - eller koldskum.

Hvorfor vælge en Springmadras??

En springmadras består af et fjedersystem, polstring og betræk. Den er uden en fast ramme og skal ligge på en lamelbund i en sengeramme. Springmadrasser er også meget anvendelige i elevations- og kontinentalsenge.

Senge og Madrasser anvender flere typer af fjeder indlæg:  

  • Bonell-fjedre er timeglasformede fjedre, der er fremstillet af en tyk metaltråd. En madras med bonell-fjedre giver dig en fast overflade med stor stabilitet og en lang levetid til en overkommelig pris. 
  • Pocket-fjedre er mindre end bonell-fjedre. Hver enkelt fjeder er indkapslet i små stofposer, der mindsker slid og forhindrer støj fra madrassen. De mange støtte punkter betyder, at en madras med pocket-fjedre former sig selv efter kroppen og giver god komfort.
  • Multi Pocket-fjedre er mindre end bonell-fjedre. Hver enkelt fjeder er indkapslet i små stofposer, der mindsker slid og forhindrer støj fra madrassen. De mange støtte punkter betyder, at en madras med multi pocket-fjedre former sig selv nøjagtigt efter kroppen og giver god komfort.

Fjedersystemet er pakket ind i beskyttende lag af forskellige materialer. 

  • PU-skum (polyetherskum) anvendes i mange modeller. Det transporterer fugt væk fra kroppen, hvis du sveder om natten.
  • Koldskum anvendes i mange modeller. Det transporterer fugt væk fra kroppen, hvis du sveder om natten. 

Alle vores springmadrasser kan vendes, hvilket medvirker til en lang levetid

Der findes mange typer betræk til springermadrasser og alle vores betræk kan tages af og vaskes ved 60 grader, hvilket dræber husstøvmider.

Fordele ved springmadrasser

  • Holdbarheden er særlig god, fordi springmadrasser kan vendes.
  • De fleste springmadrasser kan også bruges på elevations- eller kontinentalseng.