telephone54 61 12 50m-t: 9.00 - 16.00, F: 09.00 - 14.00

Vita Talalay® Superior Latex

Vita Talalay® Superior Latex er åbenporet der ved rigtig ventilation føles kold om sommeren og varm om vinteren. Vita Talalay® Superior Latex har en soft overflade med en perfekt støtte som holder rygraden lige under søvnen, og gør det let at vende sig.

Den åbenporede cellestruktur kan ånde hvilket muliggør at både kropsvarme og sved transporteres væk gennem madrassen.

Vita Talalay® Superior Latex er velegnet til elevationsbunde, da materialet er så fleksibelt, at det følger enhver ønskelig indstilling. Latexen har i modsætning til andre materialer et minimalt højdetab gennem mange års brug, endvidere er materialet antiallergisk overfor skimmel og støvmider.

Vita Talalay® Superior Latex madrasser sikrer dig et godt sovemiljø, høj føjelighed og sublim trykudligning til kroppen. En af de helt store fordele ved latex madrasser er, at luftventilationen ikke forringes, uanset hvor meget tryk, madrassen udsættes for. Det skyldes, at materialet består af millionvis tynde, sammenhængende celler, som danner gennemgående ventilationskanaler. Latex madrasser er desuden allergivenlige, lugtfri, brandsikre, og de giver en god komfort og støtte år efter år.

Vita Talalay® - se den fantastiske video - https://www.youtube.com/watch?v=pFEO9Bg1hzA