telephone54 61 12 50m-t: 9.00 - 16.00, F: 09.00 - 14.00

Boksmadrasser efter Mål

Søvn er en vigtig faktor for din trivsel og dit velvære. Med en boksmadras har du mulighed for at hjælpe den gode nattesøvn på vej. Boksmadrassen er populære takket være dens stabile fyrtræsramme, høje komfort og lange levetid. Fjedrene giver dig støtte, da kropsvægten fordeles ensartet. Fjedrekonstruktionen giver desuden en god luftcirkulation, så du ikke så let får det for varmt.

Hos Senge og Madrasser er vi eksperter i boksmadrasser og tilbyder et velassorteret sortiment, der er produceret på vores egen fabrik.

En boksmadras er bygget op om et fjedersystem, der ligger ovenpå en integreret fyrtræramme. Med ben eller meder under har du en komplet seng, men du kan også lægge den i en sengeramme. Den faste træramme udgør bunden, hvilket betyder, at boksmadrasser ikke kan vrides sig.


Fjedrene udgør madrassens kerne - ligesom i en Springmadras - og Senge og Madrasser anvender 2 forskellige typer:

  • Bonell-fjedre er timeglasformede fjedre, der er fremstillet af metaltråd. En madras med bonell-fjedre giver dig en fast overflade med stor stabilitet og en lang levetid til en overkommelig pris. 
  • Pocket-fjedre er mindre end Bonell-fjedre. Hver enkelt fjeder er indkapslet i små stofposer, der mindsker slid og forhindrer støj fra madrassen. De mange støtte punkter betyder, at en madras med pocket fjedre former sig selv efter kroppen og giver god komfort.
  • Multi Pocket-fjedre er mindre end Bonell-fjedre. Hver enkelt fjeder er indkapslet i små stofposer, der mindsker slid og forhindrer støj fra madrassen. De mange støtte punkter betyder, at en madras med pocket fjedre former sig selv nøjagtigt efter kroppen og giver god komfort.

Alle boksmadrasser har et lag af komfortskum ovenpå et eller flere lag fjedre. Denne kombination sikrer optimal komfort og tilpasning til kroppens konturer.

Fordele ved boksmadrasser

  • Fjedrene følger kroppens linjer og giver dermed en god komfort.
  • En topmadras følger altid med - det forlænger holdbarheden og øger komforten.
  • Med meder, træ- eller metalben er det en komplet seng.