telephone54 61 12 50m-t: 9.00 - 16.00, F: 09.00 - 14.00

Købsbetingelser

Nedenstående Salgs- og Leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra www.sengeogmadrasser.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og sengeogmadrasser.dk.

DOKUMENTATION OG VEJLEDNING

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra sengeogmadrasser.dk. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra www.sengeogmadrasser.dk's side, er denne af vejledende art.

LEVERINGSTIDSPUNKT OG TRANSPORT

Levering af varer fra sengeogmadrasser.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med Post Danmark, alt efter varens art, eller med fragtmand og leveres her til kantsten. Fragtomkostninger fremgår af din ordrebekræftelse. Leverings tid på lagervarer er 1-10 hverdage efter registrering af betalingen. Ved køb af boks- og springmadrasser, elevationssenge samt alle andre vare der ikke er lagervare og som er skrædderesyet produkter er leveringstiden i øjeblikket ca. 3-5 uger og kan variere efter aftale med kunden. Vores produktion holder lukket i påsken og omkring sommerferien (uge 28, 29, 30 og 31) samt i efterårsferien, jul og Nytår, og derfor øges leveringstiden med hhv. 1 og 3 uger i disse perioder. Vi leverer kun i Danmark, Færøerne, Grønland og Sydsverige (syd for linien Malmø-Ystad) , for levering til Læsø, Samsø, Fanø og Bornholm kan der komme fragttillæg. For levering til Færøerne og Grønland er fragten til Dansk Havn. Til øvrige lande sender vi ab fabrik.

RISIKOEN FOR VARERNE

Risikoen for varer købt i sengeogmadrasser.dk. overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

REKLAMATION

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på sengeogmadrasser.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Ved reklamation påhviler alle forsendelsesomkostninger kunden, indtil reklamationen er behandlet. Godkendes reklamationen refunderes alle kundens forsendelsesomkostninger.

Varen sendes til:

Skum & Madras Specialisterne ApS, Fabriksvej 2 K, 4960 Holeby

Det en din pligt, at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

REKLAMATION UNDER GARANTIEN

Har du en berettiget reklamation på varer under garantien, kan du kontakte Skum & Madras specialisterne ApS på tlf. 54611250 eller mail: sms@s-ms.dk. Vi sørger for kontakt til enten vore egne montører eller eventuelt til leverandøren, der så kontakter for nærmere aftale om udbedring.

I tilfælde hvor montøren er kørt ud til en uberettiget reklamation, fremsendes en regning på kr. 500,00 + moms

PRIS OG BETALING

I denne butik kan du købe dine varer online og betale via: • Dankort, Mobilpay, E-pay, Visa Dankort og MasterCard

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra sengeogmadrasser.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Du kan også bestille dine varer via mail eller telefon, vi fremsender da en tilbud til dig, som du efterfølgende betaler via en overførsel til Skum & Madras Specialilsternes konto 0682-0000983861. Når vi har modtaget betaling, fremsendes den egentlige ordrebekræftelse og ordren sættes i produktion. Når varen er færdigproduceres afsendes den med PostNord eller BrinkTransport (Tracking nr. fremsendes enten via sms og e-mail. Fakturaen fremsendes umiddelbart efter afsendels fra fabrikken. 

(OBS: Kontooverførsel er ikke omfattet af indsigelsesordningen)

Alle priser er opgivet i danske kroner (DKK) inklusive moms. Der påløber ikke yderligere gebyrer eller omkostninger. Kreditkortgebyr for betaling med Dankort betales af Senge&Madrasser. Priserne er dagspriser.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL) og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Senge&Madrasser eller andre har mulighed for at læse dataene.

FORTRYDELSESRET

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på sengeogmadrasser.dk.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:

a) har modtaget din vare

b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis eller får det sidste parti

c) den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, er undtaget fortrydelsesretten. Dvs. køber du en vare som er specielt tilpasset dine specifikke mål, er der ingen fortrydelsesret. Der er altid fortrydelsesret på almindelige varer.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives enten via mail: sms@s-ms.dk eller på telefon 54611250. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her og medsendt din ordrebekræftelse.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen – du skal samtidig give os tydelig meddelelse om at du fortryder købet.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for: Møbler, senge, sengebunde, springmadrasser, Boksmadrasser og alle øvrige produkter der vejer mere end 20kg. Udgifterne for returnering for disse varetyper forventes højst at beløbe sig til ca. DKK 350,00.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Varen betragtes taget i brug, når emballagen er brudt. Varer der er specielfremstillet tages IKKE retur.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af fragtomkostninger eller værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes dette købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger for selve varen/varerne modtaget fra dig, men ikke eventuelle leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling via vores bank.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Skum & Madras Specialisterne ApS, Fabriksvej 2K, 4960 Holeby

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

GARANTI

I flere tilfælde er der en bedre garanti at hente end den lovpligtige.

Generelle garantier:

  • Alle fjedermadrasser ydes der 5 års garanti mod brud på fjedre
  • Talalay Latex madrasser yder der 10 års garanti mod sætningskader
  • Pantera madrasser ydes 7 års garanti mod sætning
  • Standard Elevationsbunde gives 5 års garanti på motor
  • Der ydes 2 års normal reklamationsret på alle varer uden specielgaranti

BETINGELSER FOR OMBYTNING

Der ydes op til 30 dages ombytningsret på madrasser i mål 200x90 cm (hvis varer er ubrugt). Ombytningsretten gælder ikke topmadrasser og elevationsbunde. Prisdifferencer ved ombytning afregnes senest ved levering. Kontakt Skum & Madras Specialisterne ApS, hvis du har spørgsmål til ombytningsret.

KONTAKT SENGEOGMADRASSER.DK

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om dine rettigheder, så kontakt:

Skum & Madras Specialisterne ApS. Fabriksvj 2 K, 4960 Holeby
Tlf. 54611250
CVR.NR. 27471226
E-mail: sms@s-ms.dk                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Etableret år 2004

PERSONDATAPOLITIK

For at du kan indgå aftale med os på sengeogmadrasser.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Skum & Madras Specialisterne APS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

De salgsansvarlige for Skum & Madras Specialisterne ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på sengeogmadrasser.dk er direktør Finn Simonsen.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til sengeogmadrasser.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Skum & Madras Specialisterne APS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Skum & Madras Specialisterne ApS via e-mail sms@s-ms.dk

KLAGEADGANG

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen 

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby 

T 4171 5000

kfst@kfst.dk