telephone54 61 12 50m-t: 9.00 - 16.00, F: 09.00 - 14.00

Foldemadrasser

En foldemadras er en god investering idet den kan bruges til så mange forskellige formål. Har du overnattende gæster eller blot behov for en god madras, hvor dine børn kan lege og tumle, så er en foldemadras helt ideel. Du kan også bruge den til meget mere. På www.sengeogmadrasser.dk finder du foldemadrasser i forskellige pris klasser.

Foldemadrasser til ethvert behov

Foldemadrassen er ikke længere et nice-to-have, men derimod et must-have. Det er nemlig svært at undvære en foldemadras, hvis man har mindre børn og/eller jævnligt har overnattende gæster.

Tre gode grunde til at købe en foldemadras

  • Praktisk til leg
  • Perfekt til overnattende gæster
  • Pladsbesparende

Skal dine børn kunne tumle sikkert, bør det foregå på et blødt underlag. I den anledning er det værd at fremhæve foldemadrassen, som fungerer som et fremragende underlag til leg. Foldemadrassen er dog ikke kun henvendt til børnefamilier, men også til par, enlige og unge, som jævnligt har overnattende gæster. En foldemadras adskiller sig fra andre madrasser ved at være pladsbesparende, idet den nemt kan foldes sammen og gemmes væk, når den ikke er i brug. En foldemadras er med andre ord en god investering, idet den kan bruges til rigtig mange forskellige formål. Mangler du en foldemadras, som er både praktisk og moderne af udseende? Så vil vores udvalg af foldemadrasser med al sandsynlighed falde i din smag.

Valg af foldemadras til hjemmet

En god foldemadras til hjemmet skal ikke kun have den rigtige størrelse og være lavet af de bedste materialer. Den skal også passe stilmæssigt ind i indretningen, hvad enten madrassen skal bruges i haven, stuen eller på børneværelset. Da det er muligt at købe foldemadrasser i mange forskellige farver og mønstre, bør du sagtens kunne finde en foldemadras, som passer ind i dit hjem. Farven er én ting. En anden er de detaljer, som gør den enkelte foldemadras unik. Der er ganske rigtigt mulighed for at købe helt stilrene foldemadrasser, men der findes også nogle mere funky og detaljerige af slagsen. Det er op til dig at vurdere, hvor funky din kommende madras skal være. Dit valg af foldemadras bør foruden din boligstil også tage udgangspunkt i, hvad madrassen skal bruges til. Skal madrassen hovedsageligt bruges til overnattende gæster, er det vigtigt, at madrassen har en vis størrelse og desuden byder på høj ergonomi og liggekomfort.